Zobrazuje sa všetkych 6 výsledkov

Zobraziť 32 64 96

Reďkovka DUO

0.85 

REĎKOVKA ČERVENOBIELA – DUO – Raphanus sativus L. var. radicula Pers Veľmi skorá odroda, určená na skoré poľné pestovanie, ale aj na rýchlenie vo fóliovníkoch. Je odolná proti dutosti buľvičiek.

výsev skleník: II. – III.
voľná pôda: III.-IV. / VII.-VIII.
spon: 15 x 3 cm
výsev – zber: 31 – 35 dní
zber skleník: III. – IV.
voľná pôda: IV.-V. / VIII.-IX.
na priamy konzum
počet semien v 1 g: cca 100 – 120
výsev na 10m²: 15 – 30 g

Hnojenie:
N 60 kg/ha
P 20 kg/ha P2O5
K 80 kg/ha K2O

Reďkovka vyžaduje ľahšie, kypré a humusom bohaté pôdy s dostatkom pohotových živín a pravidelným zásobovaním vodou. Vegetačná doba je 32-45 dní. Vyžadujú pravidelnú závlahu, premokrenie po prísušku zvyšuje riziko praskania. Nepravidelná závlaha tiež zvyšuje “ostrosť” chuti.

 

 

Reďkovka GRANÁT

0.85 

REĎKOVKA ČERVENÁ – GRANÁT – Raphanus sativus L. var. radicula Pers Skorá odroda, určená pre skoré poľné pestovanie, ale aj pre rýchlenie vo fóliovníkoch. Dužina je šťavnatá, krehká, nasladlej chuti.

výsev – skleník : II.-III. / VIII., voľná pôda: III.-IV. / VIII.-IX.
spon: 10 x 3 cm
výsev – zber: 33 – 38 dní
zber – skleník: III.-V. / IX.-XI., voľná pôda: IV.-VI. / IX.-XI.
na priamy konzum
počet semien v 1 g: cca 100 – 120
výsev na 10m²: 15 – 30g

Hnojenie:
N 60 kg/ha
P 20 kg/ha P2O5
K 80 kg/ha K2O

Reďkovka vyžaduje ľahšie, kypré a humusom bohaté pôdy s dostatkom pohotových živín a pravidelným zásobovaním vodou. Vegetačná doba je 32-45 dní. Vyžadujú pravidelnú závlahu, premokrenie po prísušku zvyšuje riziko praskania. Nepravidelná závlaha tiež zvyšuje “ostrosť” chuti.

 

 

Reďkovka MÁRIA

0.85 

REĎKOVKA ČERVENÁ – MARIA – Raphanus sativus L. var. radicula Pers Veľmi skorá odroda s výbornou chuťou, vhodná na rýchlenie vo vykurovaných i studených rýchliarenských priestoroch.

výsev – skleník : II. – IV.
spon: 10 x 3 cm
výsev – zber: 28 – 32 dní
zber: III. – V.
na priamy konzum
počet semien v 1 g: cca 100 – 120
výsev na 10m²: 15 – 30 g

Reďkovka RAMPOUCH

0.85 

REĎKOVKA BIELA – RAMPOUCH – Raphanus sativus L. var. radicula Pers Poloskorá úrodná odroda, vhodná predovšetkým pre drobných pestovateľov. Dužina je ľadovo biela, krehká, nasladlá a príjemne pálivá.

výsev – voľná pôda: III. – IV.
spon: 15 x 3 cm
výsev – zber: 36 dní
zber: V. – VI.
na priamy konzum
počet semien v 1 g: cca 100 – 120
výsev na 10m²: 15 – 30 g

Hnojenie:
N 60 kg/ha
P 20 kg/ha P2O5
K 80 kg/ha K2O

Reďkovka vyžaduje ľahšie, kypré a humusom bohaté pôdy s dostatkom pohotových živín a pravidelným zásobovaním vodou. Vegetačná doba je 32-45 dní. Vyžadujú pravidelnú závlahu, premokrenie po prísušku zvyšuje riziko praskania. Nepravidelná závlaha tiež zvyšuje “ostrosť” chuti.

 

Reďkovka RODOS

0.85 

REĎKOVKA ČERVENÁ – RODOS – Raphanus sativus L. var. radicula Pers Odroda je stredného až silnejšieho vzrastu, vhodná na rýchlenie i na poľné pestovanie. Je odolná proti praskaniu a nevybieha do kvetu.

výsev skleník: II.-IV. / VIII.-X., voľná pôda: III.-IV. / VIII.-IX.
spon: 10 x 3 cm
výsev – zber: 40 dní
zber – skleník: III.-V. / IX.-XI.
voľná pôda: IV.-VI. / IX.-XI.
na priamy konzum
počet semien v 1 g: cca 100 – 120
výsev na 10m²: 15 – 30 g

Hnojenie:
N 60 kg/ha
P 20 kg/ha P2O5
K 80 kg/ha K2O

Reďkovka vyžaduje ľahšie, kypré a humusom bohaté pôdy s dostatkom pohotových živín a pravidelným zásobovaním vodou. Vegetačná doba je 32-45 dní. Vyžadujú pravidelnú závlahu, premokrenie po prísušku zvyšuje riziko praskania. Nepravidelná závlaha tiež zvyšuje “ostrosť” chuti.

 

Reďkovka SLAVIA

0.85 

REĎKOVKA ČERVENOBIELA – SLAVIA – Raphanus sativus L. var. radicula Pers Odroda určená na skoré poľné pestovanie, ale aj pre rýchlenie vo fóliovníkoch. Je odolná proti dutosti buľvičiek.

výsev skleník: II. – III.
voľná pôda: III. – IV.
spon: 20 x 6 cm
výsev – zber. 40 – 50 dní
zber skleník: IV. – V.
voľná pôda: V. – VI.
na priamy konzum
počet semien v 1 g: cca 100 – 120
výsev na 10m²: 15 – 30 g

Hnojenie:
N 60 kg/ha
P 20 kg/ha P2O5
K 80 kg/ha K2O

Reďkovka vyžaduje ľahšie, kypré a humusom bohaté pôdy s dostatkom pohotových živín a pravidelným zásobovaním vodou. Vegetačná doba je 32-45 dní. Vyžadujú pravidelnú závlahu, premokrenie po prísušku zvyšuje riziko praskania. Nepravidelná závlaha tiež zvyšuje “ostrosť” chuti.